Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Kulübü (YUDSA) tarafından 16-22 Eylül 2019 tarihleri arasında fakültemizde ilk kez düzenlenen “Yeditepe EDSA Summer Camp” 6 farklı ülkeden 27 diş hekimliği öğrencisinin katılımıyla gerçekleşti.

Kampta pratik ve teorik eğitimler ile birlikte sosyal programlar da yer aldı. Teorik eğitimler, değerli hocalarımızdan Doç. Dr. Elif Delve Başer Can, Dr. Volkan Çağrı Dağaşan ve Uzm. Dt. Ayşe Tuğçe Tunaç Kal tarafından verildi. YUDSA Danışmanı Doç. Dr. Nilüfer ERSAN ise ağız hastalıkları vaka tartışma eğitimi verdi.

Nobel Biocare, Meisinger, İdealdent, Güney Diş, GC, Kerr, Oral-B, Colgate, Signal sponsorluğunda 4 Cerrahi, 1 Estetik Restorasyon, 2 Endodonti alanında pratik eğitimler gerçekleştirildi.

Organizasyonda emeği geçen YUDSA Yönetim Kurulu; Doç. Dr. Nilüfer Ersan, Melisa Emiroğlu, Melis Yusufhanoğlu, Bilge Kaplan, Ata Çakaloğlu, Deniz Naz Bilgiç, Yiğit Hundur, Özüm Yücel, İlke Göksel, Melisa Çekçek’e teşekkür ederiz.