►Dekan Mesajı

► Fotoğraflarla Yeditepe

►Yeditepe'de Sosyal Yaşam

Tanıtım Filmi

Türkiye’nin ilk vakıf üniversitesi diş hekimliği fakültesi olarak 1996 yılında kurulan Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi; Atatürkçü düşüncelerin ışığında, O’nun ilke ve inkılaplarına tam bağlı, laik, çağdaş, araştırmacı, hastalarına kesintisiz en iyi hizmeti veren, dünya standartlarına uygun çalışabilecek düzeyde diş hekimleri ve bilim insanları yetiştiriyor. Bu yoldaki çalışmalarımızda en büyük dayanağımız ve övüncümüz öğrencilerimizin başarıları ve hastalarımızın mutluluğudur. Öğrencilerimiz, çağdaş tıp ve diş hekimliğinin gerektirdiği en yeni alet ve ekipmanlarla donatılmış kliniklerden ve laboratuvarlardan yararlanılıyor.

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Fakültemizde İngilizce ve Türkçe olarak eğitim veriliyor.Fakültemiz,Türkiye’nin en modern ve çağdaş eğitim ve sağlık kurumu olduğu gibi, kendi alanında da dünyadaki sayılı örneklerden birisidir. Lisansın yanı sıra lisansüstü eğitim ve doktora çalışmalarına da ağırlık verilen fakültemizde, çok yönlü bilimsel araştırmalar da yürütülüyor. Sonuçları,hasta tedavilerinde en yüksek düzeyi sürdürmeye katkıda bulunacak olan bu çalışmalar, genetik ve biyomühendislik laboratuvarlarının yanı sıra temel bilimler araştırma laboratuvarı ile bünyemizde bulunan sert ve yumuşak doku laboratuvarlarında sürdürülüyor.

Fakültemiz, 2009 yılında sağlık sektöründe hasta hizmetleri denetiminde dünyanın en güvenilir kurumu olan Joint Commision International’dan (JCI) tarafından personel yönetimi, bina altyapısı, teknik donanım, acil durum hazırlıkları gibi 1.500 civarındaki standart bakımından incelendi ve tüm standartlarda akreditasyon aldı.3 yılda bir tekrarlanan bu denetimden 2012 ve 2015 yıllarında da başarı ile geçerek akreditasyonunu tekrarladı. Böylece Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi JCI’dan üç defa akreditasyon alan dünyanın ilk ve tek Diş Hekimliği Fakültesi oldu.

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HASTANESİ

Yeditepe Üniversitesi Diş Hastanesi Türkiye’nin ilk Diş Hastanesidir. Kurulduğu günden bu yana güçlü kadrosuyla kendi alanında öncü kurum olma özelliğini hiç kaybetmeden, son teknolojiyle donatılarak, seçkin kadrosu ve sunduğu yüksek kaliteli sağlık hizmeti ile sektördeki ilkleri başarmaya devam ediyor.

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Vizyonumuz; eğitim ve araştırma çalışmalarıyla ağız ve diş sağlığı uygulamalarının gelişimine katkıda bulunan, modern diş hekimliğinin tüm olanaklarını kullanarak ağız ve diş hastalıklarının tanı ve tedavilerini en iyi şekilde sağlayan, hastalarımıza etik ilkelerden ödün vermeden, hasta haklarına saygı duyarak, kaliteli ağız ve diş bakımı sunan, tüm çalışanlarına sürekli gelişim fırsatları sunarak aynı zamanda konusunda uzman diş hekimleri yetiştiren, çevre sağlığını gözeten ve koruyucu sağlıkhizmetlerini ön planda tutan, hümanistik bir çalışma ortamı sağlayan, ulusal ve uluslararası düzeyde önde referans merkezi olmaktır.

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Hastanemizde; Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi, Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi, Çocuk Diş Hekimliği, Endodonti, Oral İmplantoloji, Ortodonti, Periodontoloji, Protetik Diş Tedavisi ve Restoratif Diş Hekimliği alanlarında, 200 kişilik kadromuz ile 120 ünit ve genel anestezi altında işlem yapılabilen 3 ameliyathanemiz ile hizmet veriyoruz.Yeditepe Üniversitesi Diş Hastanesi; 2009 yılında sağlık sektöründe hasta hizmetleri denetiminde dünyanın en güvenilir kurumu olan Joint Commision International (JCI) tarafından personel yönetimi, bina altyapısı, teknik donanım, acil durum hazırlıkları gibi 1500 civarındaki standart bakımından incelenmiş ve tüm standartlarda akredite edilmiştir.
3 yılda bir tekrarlanan bu denetimden 2012 ve 2015 yıllarında da başarı ile akreditasyonunu yenilemiştir. Böylece JCI’dan 3 kez akreditasyon alandünyanın ilk ve tek Diş Hastanesi olmuştur.

►Akreditasyon

ÇALIŞMA ALANLARI
Mezunlarımız kendi muayenehanelerini açtıkları gibi hastanelerde, ağız ve diş merkezlerinde çalışabiliyor. Ayrıca akademik kariyerlerine de devam edebiliyorlar.

►Mezunlarımız

E - Broşür

►Tercih Robotu

► Başvuru Koşulları

► Burs Olanakları

► Kontenjan ve Puanlar

► Kayıt

► Konaklama

► Ücretler

► Lise Yaz Okulu

► İngilizce Yaz Kampı

Yeditepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 1 - 17 Ağustos 2018 tarihlerinde hafta sonu dâhil 09.00 - 17.30 saatleri arasında Üniversitemiz 26 Ağustos Yerleşimi Sosyal Tesisler Binası -1. katta gerçekleştirilecektir.

Tanıtım Günleri süresince kampüsümüzü ziyaret edecek adaylar; Yeditepe Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileri ile tanışarak; akademik eğitim, burslar, kampüs olanakları, laboratuvar altyapısı, Erasmus – Exchange anlaşmaları, öğrenci kulüpleri gibi pek çok önemli konuyu yerinde inceleme şansına sahip olacak.

Üniversite Adayları, Yeditepe Üniversitesi tarafından geliştirilen Geleceği Planla tercih platformunu kullanarak; Vakıf ve Devlet Üniversitelerinin son 3 yılı kapsayan KontenjanBaşarı SırasıPuanAkademisyen Sayısı ve Ders Programlarını inceleyerek, kendi tercih listelerini oluşturabilecekler.

► Üniversite Ulaşım

Sosyal Medyada Fakültemiz