Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi olarak düzenlediğimiz Sürekli Eğitim Programımızın ilk konferansı 5 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Sürekli Eğitim Programının ilk konuşmacıları Doç. Dr. Senem Selvi Kuvvetli ve Dr. Yangı Yazgan oldu.

Çocuk Diş Hekimliği Anabilim Dalı Başkanımız Doç. Dr. Senem Selvi Kuvvetli “Süt DişleriNasıl Olsa Düşecek mi? Yoksa Gerçekten Önemli mi? başlığı altında; doğumdan ergenlik çağının sonuna kadar geçen sürede ağız-diş sağlığı ile ilgili problemleri ve çözümleri, çocuklarda süt dişlerinin sürmesinden başlayarak kalıcı dişlenmeye giden süreç, süt dişlerinin ve kalıcı dişlerin çürüklerinin tedavisi hakkında paylaşımlarda bulundu

Dr. Yankı Yazgan ise; dinleyicilerin “Çocuklara paylaşmayı nasıl öğretebiliriz?, Geç konuşma problem midir?, Çocuğu sürekli sosyalleştirilmeye çalışmak ne kadar doğru?” sorularını yanıtlayarak keyifli, interaktif bir sohbet gerçekleştirdi.

Konferans sonunda Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sayın Rabia Figen Kaptan tarafından konuşmacılara plaketleri takdim edildi.

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Sürekli Eğitim Programı halka açık ve ücretsiz olarak her ay birbirinden değerli isimlerle ve önemli başlıklarla düzenlenmeye devam edecek.