Oral Cerrahi

Oral Patoloji

Travma

Lisans: Marmara Üniversitesi  Diş Hekimliği, 2012

Doktora: Yeditepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Ağız, Diş Çene Cerrahisi, 2017

Öğretim Görevlisi: Yeditepe Üniversitesi, 2017-

İlgi Alanları

İmplant

Lazer

Botox

PRF

Yüksek Lisans: Suleyman Demirel Universitesi Dis Hekimligi Fakultesi, 2007

Yüksek Lisans:  Yeditepe Universitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi , 2009

Doktora:  Yeditepe Universitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi , 2014

Dr. Öğretim Üyesi: Yeditepe Üniversitesi, 2017

İlgi Alanları

Oral İmplantoloji

Ağız Hastalıkları

Çene Cerrahisi

Biyografi

Lisans: Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 2004.

Yüksek Lisans: Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Ağız Diş, Çene Cerrahisi ve Hastalıkları Anabilim Dalı, 2006.

Yüksek Lisans: Beykent Üniversitesi, Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi 2011.

Doktora: Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Ağız Diş, Çene Cerrahisi ve Hastalıkları Anabilim Dalı, 2009.

Öğretim Görevlisi: Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Ağız Diş, Çene Cerrahisi ve Hastalıkları Anabilim Dalı, 2011.

Dr. Öğretim Üyesi: Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Ağız Diş, Çene Cerrahisi ve Hastalıkları Anabilim Dalı, 2014-

İmplant cerrahisi

Maksillofasiyal patoloji ve Enfeksiyonlar

Dentoalveolar cerrahi

Yüksek Lisans: İstanbul Üniversitesi,  Diş Hekimliği Fakültesi, 1999

Doktora:  İstanbul Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Ağız Diş Çene Hastalıkları ve Cerrahisi Anabilim Dalı, 2004

Yardımcı Doçent: Yeditepe Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Ağız Diş Çene Cerrahisi Anabilim Dalı, 2007

Doçent:  Yeditepe Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Ağız Diş Çene Cerrahisi Anabilim Dalı, 2016

Araştırma  Alanları

Ağız Hastalıkları

Ağız Cerrahisi

Dental  Lazerler

Yüksek lisans: İstanbul Üniversitesi  Diş Hekimliği, 1998

Doktora: İstanbul  Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Ağız, Diş Çene Cerrahisi, 2004

Doktora: Universitat Bern, Zahnmediziniche Kliniken, Zahnarztliche Prosthetik, 2004

Doçent: Yeditepe Üniversitesi,  2012

Profesör: Yeditepe Üniversitesi, 2018

İlgi Alanları:

-Dental implantlar

-Oral cerrahi işlemler

-Oral rekonstrüktif cerrahi

-Maksillofasiyel yaralanmalar ve tedavileri

-Temporomandibuler eklem

-Ağız Hastalıkları

• Ortaokul ve Lise Eğitimi, Saint Benoit Fransız Koleji, İstanbul, 1992
  • Lisans, Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, İstanbul, 1997.
  • Doktora, Ağız-Diş-Çene Cerrahisi ve Hastalıkları A.D., Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, İstanbul 2004.
  • Öğretim görevlisi, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi A.D., Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 2004.
  • Yardımcı Doçent, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi A.D., Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 2007.
  • Doçent, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi A.D., Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 2011-.......

Maksillofasiyal Travma

Oral Cerrahi

Rekonstrüksiyon

Lisans: Gazi Üniversitesİ  Diş Hekimliği Fakültesi, 1993

Doktora: Selçuk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Ağız Diş ve Çene Cerrahisi , 2000

Yardımcı Doçent: Yeditepe Üniversitesi, 2004

Doçent: Yeditepe Üniversitesi, 2005

Profesör:  Yeditepe Üniversitesi, 2012-

Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Bölüm Başkanlığı: Yeditepe University, 2015-present

Ziyaretçi Öğretim Üyesi:  Virginia Commonwealth University, Richmond USA, (Prof Dr Daniel M Laskin) 1998

Pittsburg University, Faculty of Dentistry, Pittsburg USA 2009

Lisans: Istanbul Üniversitesi, Sağlı Hizmetleri Yöneticiliği 2018

DİŞ HEKİMLİĞİ CERRAHİSİ NEDİR?

Ağız boşluğu içerisinde yer alan yumuşak doku (yanak, damak, dil, dudak gibi) ve sert dokuları (dişler, kemikler) ilgilendiren her türlü rahatsızlığın teşhisini ve cerrahi tedavisini lokal anestezi, genel anestezi veya sedasyon anestezisi altında ameliyathane ortamında operasyonlar yaparak gerçekleştiren bir bölümdür.

Prof. Dr. Nurhan GÜLER (Ana Bilim Dalı Başkanı)
Dr. Öğretim Üyesi Fatih CABBAR (Tıbbi Hizmetler Müdürü)