İran'da bulunan "Tehran University of Medical Sciences" Üniversitesinden Rektör Yardımcısı Mohammad Nekoofar Başkanlığında bir heyet fakültemizi ziyaret etti. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ender Kazazoğlu başkanlığındaki heyetle yapılan görüşmede ortak bilimsel çalışmalar ve öğretim üyesi değişimleri yapılmasına karar verildi.

İran heyetine başkanlık eden Rektör Yardımcısı Mohammad Nekoofar yanında; Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Pouyan Aminshakip, İran Sağlık Bakanlığı Koruyucu Diş Hekimliği Stratejileri sorumlusu Mohammad Khami, üniversitenin İsviçre ilişkileri sorumlusu Naghmeh Meraji ile Türkiye sorumlusu Nazanin Mahdavi'nin yer aldı.

Yeditepe Üniversitesi Genel Sekreteri Mücahit Şişlioğlu, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Zeynep Özkurt Kayahan, Doç. Dr. Meriç Karapınar Kazandağ, Endodonti Ana Bilim Dalı Başkanı Prof Dr. Jale Tanalp de heyete eşlik etti.