May 07

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi olarak 7 Mayıs 2019, Salı akşamı 19.00'da gerçekleştirilecek olan "Kök Rezorpsiyonları Paneli”ne davetlisiniz!

Endodonti branşını halka tanıtmak ve çekilen diş sayısını azaltmak amacıyla düzenlenen, "Endodontistler Dişleri Kurtarır" kampanyasının da tanıtılacağı gecenin tamamı
"Facebook/YeditepeDis" ve "İnstagram/7tepedis" kanallarından canlı olarak da yayınlanacaktır.

May 08

Çocuklarda Davranış Yönlendirme Teknikleri

Çocuklar farklı yaşlarda farklı korku ve endişelere sahip olabilmektedirler. Bu korkuların yaş gruplarına göre neler olduğu, diş hekimi fobisi, bu fobinin oluşmaması için ne gibi önlemler alınabildiği ve çocukların davranışlarının nasıl şekillendirildiği sorularının yanıtlarını bulmak üzere 8 Mayıs Çarşamba günü Caddebostan Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek seminere davetlisiniz.

Nis 29

“Herkesin dişleri beyazlatılabilir mi?” sorusunun yanıtı bu seminerde..!
Caddebostan Kültür Merkezinde düzenlenen “Sağlık Ağızdan Başlar” temalı ağız ve diş sağlığı seminerlerimiz 29 Nisan Pazartesi 14.00’te Prof. Dr. Esra Can’ın sunumuyla devam ediyor.

*Seminerimiz katılıma açık ve ücretsizdir.

Nis 02

Prof. Dr. Gündüz Bayırlı onuruna düzenlediğimiz Sürekli Eğitim Programı Nisan ayı seminerinize davetlisiniz.

Nisan ayı programımızda;
“Çocuklarda (d)işin özüne inmemiz gerekirse? Pediatrik endodontik tedaviler...” sunumu ile Çocuk Diş Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Senem Selvi Kuvvetli,
İki aşamalı Dudak-Damak Yarığı Onarımı “Erken ve geç dönem sonuçlar” konu başlığı ile Estetik, Plastik ve Rekonstüriktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. İbrahim Yıldırım bizlerle deneyimlerini paylaşacaklar.

Mar 15

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 6. Uluslararası & 8. Ulusal YUDSA Kongresi 15 Mart Cuma günü başlıyor.

Dünyanın pek çok ülkesinden diş hekimliği fakültesi öğrencilerinin birbirinden iddialı bilimsel çalışmalarıyla yer aldığı Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Kulübü (YUDSA) Kongresi’nin 8’ncisi, 15-17 Mart 2019 tarihlerinde, Diş Hekimliği Fakültemizde gerçekleştirilecek.

Mar 25

Yeditepe Üniversitesi Diş Hastanesi "Sağlık Ağızdan Başlar" temalı ağız ve diş sağlığı seminerlerimiz; Dr. Öğr. Üyesi Ebru Özkan Karaca’nın Diş Eti Hastalıkları; “Genel sağlık ve ağız sağlığı açısından önemi ve korunma yolları." konu başlığı ile 25 Mart Pazartesi 14.00’te Caddebostan Kültür Merkezinde devam ediyor.

*Herkesin katılımına açık ve ücretsiz seminerimize davetlisiniz!

Oca 04

“Süt dişleri” Nasıl olsa düşecek mi? Yoksa gerçekten önemli mi? Soruların yanıtları 04 Ocak Cuma 14.00’te Doç. Dr. Senem Selvi Kuvvetli’nin sunumuyla Caddebostan Kültür Merkezinde…
Katılımınızdan mutluluk duyacağız.

Ara 10

Yeditepe Üniversitesi Diş Hastanesi olarak Caddebostan Kültür Merkezinde düzenlediğimiz “Sağlık Ağızdan Başlar” temalı ağız ve diş sağlığı seminerlerimiz 10 Aralık Pazartesi günü Doç. Dr. Elif Delve Başer Can’ın “Kanal tedavisi mi? İmplant mı?” sunumuyla devam ediyor.

*Seminer herkesin katılımına açık ve ücretsizdir.

Kas 25

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi olarak Ağız Diş Sağlığı Haftası ve Diş Hekimleri Günü kapsamında düzenlediğimiz 3. Geleneksel Diş Buğdayı etkinliğine ev sahipliği yapıyoruz. Tüm meslektaşlarımızı ve ailelerini bir araya getirmeyi hedeflediğimiz, çocuklarımızın da renkli animasyonlarla keyifli anlar yaşayacağı geleneksel kahvaltı etkinliğimize katılımınızdan memnuniyet duyacağız.

Sayfalar

Lisans programları hakkında
bilgi almak için formu doldurun!