Sürekli Eğitim Programı

Prof. Dr. Senih Çalıkkocaoğlu anısına düzenlediğimiz Sürekli Eğitim Programımızın üçüncüsü Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Semanur Dölekoğlu ile Prof. Dr. Özkan Pektaş’ın “katılımıyla 6 Şubat Salı akşamı gerçekleşti.

Doç. Dr. Semanur Dölekoğlu hocamız “Madde Bağımlılığında Ağız Mukozası Değişiklikleri” konu başlığıyla madde bağımlılığında ortaya çıkan ağız mukozası, diş ve çenelerdeki değişikliklere dikkat çekti.

Değerli konuğumuz Prof. Dr. Özkan Pektaş ise “Ülkemizde Yeni Görülen Uyuşturucu ve Uyarıcı Maddeler ile Tedavileri” başlığıyla maddenin türüne göre değişen tedavi yöntemleri hakkında paylaşımlarda bulundu.

Konferans sonunda Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sayın Ender Kazazoğlu tarafından konuşmacılara plaketleri takdim edildi.

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Sürekli Eğitim Programımız 6 Mart 2018 Salı akşamı çarpıcı konuları ve Türkiye'de kendi alanlarındaki çalışmalarıyla öncü olmuş uzman konuklarımızla devam edecek.