Sürekli Eğitim Programı

Prof. Dr. Senih Çalıkkocaoğlu anısına düzenlediğimiz Sürekli Eğitim Programımızın ikinci semineri Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nurhan Güler ile İletişim ve Aile Danışmanı İnci Yeşilyurt’un katılımıyla 16 Ocak Salı akşamı gerçekleşti.

Prof. Dr. Nurhan Güler “Diş ve Yüz Ağrıları Birbirinden Ayırt Edilebilir mi?” konu başlığıyla “Nöropatik Ağrı, Orofasiyel Ağrı, Non-Odontokenik Ağrı, Heterotopik / Yansıyan Ağrı, Dental Tedavi Sonrası Geçmeyen Ağrı”lar alt başlıkları ile ağrıların nedenleri, meydana getiren faktörler ve tedavi yöntemleri hakkında paylaşımlarda bulundu.

Değerli konuğumuz İletişim ve Aile Danışmanı İnci Yeşilyurt ise “Evlilikte Baş Ağrısı” konu başlığıyla; “Evlilikte eşler neyi/neleri hoş görmeli?, İki farklı kültür ve alışkanlıkları, anne-babadan gördükleri ve kendi doğruları, karşı taraf nelere öfkeleniyor, hırsları neler, restoranda yemek yerken garsonla iletişimi nasıl, hayattan ne bekliyor, aile kurumunda bir gününü nasıl geçirmek istiyor?” gibi önemli detaylara dikkat çekti.

Konferans sonunda Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sayın Ender Kazazoğlu tarafından konuşmacılara plaketleri takdim edildi.

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Sürekli Eğitim Programı 6 Şubat 2018 Salı akşamı yine dikkat çekici konu ve konuklarıyla devam edecek.