Sürekli Eğitim Merkezi Seminerleri

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Sürekli Eğitim Merkezinin Prof. Dr. Senih Çalıkkocaoğlu anısına düzenlediği seminerlerin sonuncusu 6 Haziran Salı akşamı gerçekleşti. Son oturumun konuşmacıları Prof. Dr. Çetin SEVÜK ve Doç. Dr. Nuray ÇAPA oldu. Prof. Dr. Çetin SEVÜK “CAD-CAM Seramik Kuronların Simantasyonunda Başarının Sırları”, Doç. Dr. Nuray ÇAPA ise “Renk Seçiminde Karşılaştığımız Zorluklar ve Çözümleri” başlıklı konular üzerinde paylaşımlarda bulundu.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında seminerlerimize katkıda bulunan tüm hocalarımıza ve değerli konuklarımıza teşekkürlerimizi sunarız.