Prof. Dr. Gündüz Bayırlı Sürekli Eğitim Programı

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi olarak düzenlediğimiz Prof. Dr. Gündüz Bayırlı Sürekli Eğitim Programımızın sonuncusu 7 Mayıs Salı akşamı “Kök Rezorpsiyonları” paneli ile sona erdi. Prof. Dr. Selmin Aşçı moderatörlüğündeki panelde; Prof. Dr. Yıldız Garip, Doç. Dr. Meriç K. Kazandağ, Doç. Dr. Elif Delve Başer Can deneyimlerini paylaştılar.

"Endodontistler Dişleri Kurtarır" kampanyamızın tanıtımının da gerçekleştirildiği gecede; “Kök Kanal Tedavisi” hakkında farkındalık yaratmak, gereksiz yere çekilen diş sayısını azaltmak ve Sağlık Bakanlığı tarafından 2011 yılında tanınmış olan “Endodonti” uzmanlığını halka tanıtmak amacıyla hazırlanan kampanyamızı yıl boyunca sosyal medya hesaplarımız ve web sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

2018-2019 Akademik Yılı boyunca seminerlerimizde bizlerle birlikte olan, Türkiye'de kendi alanlarındaki çalışmalarıyla öncü olmuş uzman konuklarımıza ve değerli hocalarımıza paylaşımları için teşekkür ediyoruz.

Lisans programları hakkında
bilgi almak için formu doldurun!