Prof. Dr. Gündüz Bayırlı onuruna düzenlediğimiz Sürekli Eğitim Programımız muhteşem bir açılışla başladı!

Dekanımız Prof. Dr. Ender Kazazoğlu’nun ardından Prof. Dr. Gündüz Bayırlı “Ülkemizde Endodonti Eğtimi” ile ilgili tecrübelerini paylaştı.

Endodonti alanının önde gelen isimleri Prof. Dr. Seçkin Dindar, Prof. Dr. Sedat Küçükay, Prof. Dr. Işıl Küçükay, Prof. Dr. Baybora Kayahan, Prof. Dr. Sema Yıldırım, Prof Dr. Handan Ersev ise Prof. Dr. Gündüz Bayırlı ile olan öğretici ve keyifli anılarını anlattılar.

Bu duygu dolu ve coşkulu anların ardından sürekli eğitim programımız tüm hızıyla devam ediyor. 4 Aralık Salı akşamı Endodonti Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Jale Tanalp “Zona ve Endodonti”, Psikolog-Yazar Doğan Cüceloğlu “İletişim, İlişkiler ve Yaşam” konu başlıklarıyla bizlerle birlikte olacak.

*Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Prof. Dr. Gündüz Bayırlı Sürekli Eğitim Programı herkesin katılımına açık ve ücretsiz olarak gerçekleşmektedir.