Periodontoloji Ana Bilim Dalından Bir Avrupa Diploması daha…

Avrupa Periodontoloji Federasyonu (EFP) akreditasyonu ile Türkiye’de mezuniyet sonrası eğitim veren tek merkez olan Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Ana Bilim Dalı, EFP programından bir diploma daha almaya hak kazandı. 16 Ağustos 2018 tarihinde yapılan sınava, uluslararası jüri üyesi olarak İsrail Hadasa Üniversitesi Periodontoloji program direktörü ve EFP Post Graduate Eğitim Komitesi Başkanı Prof. Dr. Moshe Goldstein katıldı. Dt. Begüm Atalay, hem klinik vakalar hem de araştırma sunum ve savunmasından oluşan sınavı başarıyla tamamladı. Ülkemiz ve Yeditepe Üniversitesi adına büyük bir gurur olan Periodontoloji Programımız, Program Direktörümüz Prof. Dr. Bahar Eren Kuru ve mezun olan öğrencimiz Begüm Atalay’ı bir kez daha kutluyoruz.