Merimna Institute-Sürekli Mesleki Eğitim Enstitüsü Semineri

Fakültemiz Ağız-Diş-Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Arslan, 28 Nisan 2017 tarihinde Atina’da bulunan Merimna Institute-Sürekli Mesleki Eğitim Enstitüsü’nün davetlisi olarak Yunanlı Diş Hekimleri ile buluştu. Prof. Dr. Ahmet Arslan katıldığı kurs programında implant öncesi medikal değerlendirme ve anamnez, osseointegrasyon ve implant tiplerinden bahsetti. Merimna Institute, New York University ile ortak çalışmalar yürüten merkezi Yunanistan'da bulunan diş hekimliğinde sürekli eğitim programları düzenleyen bir kuruluştur.