EVP (European Visiting Programme)

EDSA (European Dental Student Association)’nın öğrenci ziyaret programı olan EVP (European Visiting Programme) Ekim ayında gerçekleşti. Avrupa'nın farklı yerlerinden gelen (İngiltere, Romanya, Hırvatistan, Slovenya, Çekya, Fransa, Bosna Hersek) misafir öğrenciler, diş hekimliği fakültesi öğrencileriyle birlikte akademisyenlerimiz tarafından gerçekleştirilen derslerde ve workshoplarda kendilerini geliştirme fırsatı buldular ve diş hekimi olma yolunda önemli beceriler kazandılar. İstanbul'u keşfetme imkanı bulan öğrenciler programda; Ayasofya, Kapalıçarşı, Karaköy, Galata, Taksim, Gülhane Parkı, Bağdat Caddesi, Nişantaşı gibi turistik ve tarihi semtlerini gezerek keyifli ve eğitici aktivitelere katıldılar.