Haberler ve Duyurular

Cuma, 14 Haziran, 2019 - 15:49

Phoenix, Arizona, ABD’den Pediatri Uzmanı Dr. Rajeev Agarwal, “Bebeklerde Anne Sütü Almaya ve Yeterli Beslenmeye Engel Olan ve Konuşma Bozukluklarına Neden Olabilen Dil Bağı Sorununa Çözümleri ve Kendi Yöntemlerini” anlatarak deneyimlerini paylaştı.

Perşembe, 30 Mayıs, 2019 - 15:10

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Kulübü (YUDSA) 2019-2020 Akademik Yılı Devir Teslim Töreni.. 2018-2019 dönemi Başkanı Eylül Öğüt görevini Melisa Emiroğlu’na devretti.

Çarşamba, 8 Mayıs, 2019 - 17:25

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi olarak düzenlediğimiz Prof. Dr. Gündüz Bayırlı Sürekli Eğitim Programımızın sonuncusu 7 Mayıs Salı akşamı “Kök Rezorpsiyonları” paneli ile sona erdi. Prof. Dr. Selmin Aşçı moderatörlüğündeki panelde; Prof. Dr. Yıldız Garip, Doç. Dr. Meriç K. Kazandağ, Doç. Dr. Elif Delve Başer Can deneyimlerini paylaştılar.

Cuma, 26 Nisan, 2019 - 14:28

Yeditepe Üniversitesi Protetik Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Refik Aziz, World’s Acedemy of Arts - New Era (Dünya Sanat Akademisi – Yeni Çağ) asil üyeliğine seçildi. Resim dalında Devlet Sanatçısı unvanı alan dünyaca tanınmış profesörlere verilen Acadamician’s Diploma’ya değer görülen Refik Aziz, akademide aynı zamanda Türkiye’yi temsil edecek.

Çarşamba, 3 Nisan, 2019 - 12:10

Prof. Dr. Gündüz Bayırlı onuruna düzenlediğimiz Sürekli Eğitim Programımızın Nisan ayı konukları; “Çocuklarda (d)işin özüne inmemiz gerekirse? Pediatrik endodontik tedaviler...” sunumu ile Çocuk Diş Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr.

Çarşamba, 20 Mart, 2019 - 14:05

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Diş Hastanesi olarak İSTEK Acıbadem Lisesinden diş hekimliğini tercih etmeyi planlayan 12. sınıf öğrencilerini ağırladık. Dekanımızla tanışan ve diş hekimliği hakkında kısa sohbet eden öğrenciler, Protetik Diş Tedavisi Ana Bilim Dalından Prof. Dr. Özlem Malkondu’nun dersine misafir öğrenci olarak katıldılar.

Pazartesi, 18 Mart, 2019 - 16:42

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 6. Uluslararası & 8. Ulusal YUDSA Kongresi sona erdi.

Çarşamba, 6 Mart, 2019 - 12:57

Prof. Dr. Gündüz Bayırlı onuruna düzenlediğimiz Sürekli Eğitim Programımızın Mart ayı konukları “Yıkayalım da nereye kadar? Endodontide irigasyon” sunumu ile Endodonti Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Figen Kaptan, “Öpüşme, aşk, beyin” konulu sohbeti ile Nöroloji Uzmanı Dr. Bülent Madi oldu.

Değerli hocalarımıza keyifli sohbetleri ve katılımları için teşekkürlerimizi sunarız.

Çarşamba, 13 Şubat, 2019 - 13:51

Diş Hekimliği Fakültesi ve Diş Hastanesi olarak İSTEK Kaşgarlı Mahmut Okullarından diş hekimliğini tercih etmeyi planlayan 10. ve 11. sınıf öğrencilerini ağırladık. Protetik Diş Tedavisi Ana Bilim Dalından Uzm. Dr. Yunus Emre Özden ile birlikte doktora öğrencileri Dt. Gözde Akşen, Dt. Esra Sönmez ve Dt. Berk Aksoy eşliğinde protez laboratuvarında sabundan diş yontma uygulaması yaptılar.

Çarşamba, 13 Şubat, 2019 - 13:45

Çocuk Diş Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanımız Doç. Dr. Senem Selvi Kuvvetli, Koç Üniversitesi Hastanesi Pediatri Bölümünün daveti üzerine Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencilerine Pediatri stajı kapsamında “Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı” dersini anlatarak, deneyimlerini paylaştı.

Sayfalar

Lisans programları hakkında
bilgi almak için formu doldurun!