Haberler ve Duyurular

Cuma, 14 Aralık, 2018 - 16:25

İran'da bulunan "Tehran University of Medical Sciences" Üniversitesinden Rektör Yardımcısı Mohammad Nekoofar Başkanlığında bir heyet fakültemizi ziyaret etti. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ender Kazazoğlu başkanlığındaki heyetle yapılan görüşmede ortak bilimsel çalışmalar ve öğretim üyesi değişimleri yapılmasına karar verildi.

Salı, 11 Aralık, 2018 - 14:43

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Öğrencileri Birliği (YUDSA), sosyal sorumluluk projesi kapsamında Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ender Kazazoğlu ile birlikte, yüzlerce aile ve binlerce çocuğa destek olan İstanbul Balat’taki Deliler Kahvehanesini ziyaret etti. Yardıma ihtiyacı olan insanlara yemek dağıtımına katılan öğrencilerimiz ayrıca market ve aş evi düzenlemesine de destek oldu.

Çarşamba, 5 Aralık, 2018 - 15:30

Prof. Dr. Gündüz Bayırlı onuruna düzenlediğimiz Sürekli Eğitim Programımızın Aralık ayı konukları “Zona ve Endodonti” sunumu ile Endodonti Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Jale Tanalp, “İletişim, İlişkiler ve Yaşam” konulu sohbeti ile Psikolog-Yazar Doğan Cüceloğlu oldu.

Çarşamba, 28 Kasım, 2018 - 15:55

Çocuk Diş Hekimliği Ana Bilim Dalı doktora öğrencilerimiz, Halil Türkkan Ortaokulu öğrencilerine ağız-diş sağlığı konusunda eğitim verdiler.

Salı, 27 Kasım, 2018 - 16:02

Çocuk Diş Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Senem Selvi Kuvvetli hocamızın Anne, Bebek, Çocuk portalı bebedu.com’da yayınlanan “Çocuk Diş Sağlığı İle İlgili Bilmeniz Gerekenler” başlıklı röportajını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.

Salı, 27 Kasım, 2018 - 15:33

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi "3. Geleneksel Diş Buğdayı" etkinliği "Ağız ve Diş Sağlığına" katkı sağlayan herkesi bir araya getirdi.

Perşembe, 22 Kasım, 2018 - 15:38

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bahar Kuru’nun “Plastik ve Estetik Periodontal Cerrahi” bölümünü kaleme aldığı ve editörler grubu içinde yer aldığı 2 cilt, 92 bölümden oluşan kitap, Prof. Dr. Gürhan Çağlayan’ın baş editörlüğünde Quintessence Publishing Türkiye tarafından yayınlandı.

Perşembe, 22 Kasım, 2018 - 10:37

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Önlük Giydirme Töreni; CHP 24. Dönem İstanbul Milletvekili, Diş Hekimi Kadir Gökmen Öğüt, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Onur Temurlenk, İstanbul Diş Hekimleri Odası Başkanı Prof. Dr. Turhan Atalay, Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Fatih Güler, Kadıköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Neslihan Uyar, Altınbaş Üniversitesi Dekanı Prof. Dr.

Perşembe, 15 Kasım, 2018 - 14:07

Periodontoloji Ana Bilim Dalından Doç. Dr. Hare Gürsoy hocamız Medipol Üniversitesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Çağrı Delilbaşı’nın daveti üzerine “Periodontal ve Peri-implant Tedavide Lazer” konulu sunumu ile bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Perşembe, 8 Kasım, 2018 - 11:24

Çocuk Diş Hekimliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Kübra Tonguç Altın Beykoz’da bulunan Ayetullah Keser Özel Eğitim ve Uygulama Okulu velilerine “Ağız-Hijyen Eğitimi” verdi, doktora öğrencileri ile birlikte öğrencilerin ağzı diş muayenelerini gerçekleştirdi.

Sayfalar