Haberler ve Duyurular

Pazartesi, 9 Temmuz, 2018 - 14:37

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 18. dönem mezunlarımız yemin törenlerinin ardından diplomalarını aldılar. Geleceğin başarılı diş hekimleri, yolunuz açık olsun.

Cuma, 18 Mayıs, 2018 - 16:55

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Diş Hastanesi olarak İSTEK Semiha Şakir Lisesinden diş hekimliğini tercih etmeyi planlayan aday öğrencileri ağırladık. Dekanımızla tanışan ve diş hekimliği hakkında kısa sohbet eden öğrenciler, Protetik Diş Tedavisi Bölümünden Öğr. Gör. Dr.

Perşembe, 10 Mayıs, 2018 - 11:16

15-16 Mart 2018 tarihlerinde Fransa’nın Bordo kentinde düzenlenen 35. Uluslararası CNO Kongresi’nde Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı’ndan Dr. Volkan Ç. Dağaşan, Prof. Dr. Nurhan Güler, Dt.

Çarşamba, 9 Mayıs, 2018 - 12:31

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi olarak düzenlediğimiz Prof. Dr. Senih Çalıkkocaoğlu Sürekli Eğitim Programımızın sonuncusu 8 Mayıs Salı akşamı Prof. Dr. Bahar Kuru hocamızın “İmplantlar Ömürlük mü? Periimplantitis ve İmplant Komplikasyonları”, Nöroloji Uzmanı Dr. Bülent Madi’nin “Beyin Nasıl Öğrenir?” konularıyla son buldu.

Çarşamba, 18 Nisan, 2018 - 15:20

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Bilimsel Araştırmalar Topluluğu (YUDBAT) Kongresi sona erdi.

Pazartesi, 26 Mart, 2018 - 15:50

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalına Norveç’ten ortak bilimsel proje teklifi…

Çarşamba, 7 Mart, 2018 - 15:45

Prof. Dr. Senih Çalıkkocaoğlu anısına düzenlediğimiz Sürekli Eğitim Programımız her ayın ilk Salı akşamı düzenlenmeye devam ediyor.  Ortodonti Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Derya Çakan hocamız “Dudak-Damak Yarıklarında Güncel Tedaviler”e, değerli konuğumuz Estetik ve Plastik Cerrah Uzmanı Prof. Dr.

Perşembe, 8 Şubat, 2018 - 09:54

Prof. Dr. Senih Çalıkkocaoğlu anısına düzenlediğimiz Sürekli Eğitim Programımızın üçüncüsü Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Semanur Dölekoğlu ile Prof. Dr. Özkan Pektaş’ın “katılımıyla 6 Şubat Salı akşamı gerçekleşti.

Çarşamba, 7 Şubat, 2018 - 10:53

Ataşehir Fetih İMKB İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri “Meslek Seçimi” ile ilgili proje ödevleri kapsamında Dekanımız Prof. Dr. Sayın Ender Kazazoğlu’nu ve hastanemizi ziyaret ederek Diş Hekimliği mesleği hakkındaki sorularına yanıt buldular.

Çocuk Diş Hekimliği Kliniğini gezerek ve tedavide kullanılan materyalleri tanıyarak keyifli ve verimli dakikalar geçirdiler.

Çarşamba, 17 Ocak, 2018 - 15:02

Prof. Dr. Senih Çalıkkocaoğlu anısına düzenlediğimiz Sürekli Eğitim Programımızın ikinci semineri Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nurhan Güler ile İletişim ve Aile Danışmanı İnci Yeşilyurt’un katılımıyla 16 Ocak Salı akşamı gerçekleşti.

Sayfalar