Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi "3. Geleneksel Diş Buğdayı" etkinliği "Ağız ve Diş Sağlığına" katkı sağlayan herkesi bir araya getirdi.

25 Kasım Pazar günü İSTEK Vakfı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdiğimiz kahvaltıya katılanlar arasında duayen Prof. Dr. Gündüz Bayırlı, Muayenehane İdaresi derslerimizi veren Dr. Tankut Gürsoy, mezunlarımızdan Efe Çelebi, Cihan Çapan, Neşve Çetin, Ece Tatar, Zeynep Giray, Tufan Güngör, Derya Sağıroğlu, diş ve yayın dünyasının renkli simalarından Dt. Murat Şavur, Mustafa Vardar, İlhan Akbulut, Bora Okter de vardı.

Keyifli buluşmamıza katılım sağlayan tüm diş hekimlerine, değerli hocalarımıza, mezunlarımıza, kıymetli çalışanlarımıza ve sevgili öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.