Fas'ta bulunan Universiapolis Üniversitesi Başkanı Dr. Aziz Bouslikhane, Başkan Yardımcısı Dr. Illias Mjdouline, Dış İlişkiler Direktörü Salim Bouslikhane, Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini ve Hastanesini ziyaret etti. Eğitim kalitesiyle, alanında dünyadaki sayılı fakültelerden biri olması nedeniyle fakültemizi ziyaret eden heyet, gözlem ve incelemelerin ardından klinik düzeninden ve işletim sisteminden etkilendiklerini belirtti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Aydın başkanlığında gerçekleşen görüşmelere Dekan Prof. Dr. Ender Kazazoğlu, Genel Sekreter Mücahit Şişlioğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Yücel Saltık, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Zeynep Özkurt Kayahan, Doç. Dr. Meriç Karapınar Kazandağ ile Endodonti Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Jale Tanalp da eşlik etti.