2018-2018 Akademik Yılı Önlük Giydirme Töreni

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Önlük Giydirme Töreni; CHP 24. Dönem İstanbul Milletvekili, Diş Hekimi Kadir Gökmen Öğüt, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Onur Temurlenk, İstanbul Diş Hekimleri Odası Başkanı Prof. Dr. Turhan Atalay, Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Fatih Güler, Kadıköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Neslihan Uyar, Altınbaş Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Hakkı Sunay, Yeditepe Üniversitesi Başkan Danışmanı Sayın Prof. Dr. Sedefhan Oğuz, Yeditepe Üniversitesi Hastaneleri Tıbbi Koordinatörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Sina Ercan, Dekanımız Prof. Dr. Ender Kazazoğlu ve diş hekimlerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Törende; 2017-2018 Akademik Yılı’nda dereceye giren Dönem Birincisi Mehmet Baran Ayduk, Dönem İkincisi Helin Nisa Biçici, Dönem Üçüncüsü Nilay Çalıkoğlu’na plaketleri takdim edildi.

Geleceğin diş hekimlerini kutluyor, 2018-2019 akademik yılında başarılar dileriz.