Haberler ve Duyurular

Çarşamba, 3 Nisan, 2019 - 12:10

Prof. Dr. Gündüz Bayırlı onuruna düzenlediğimiz Sürekli Eğitim Programımızın Nisan ayı konukları; “Çocuklarda (d)işin özüne inmemiz gerekirse? Pediatrik endodontik tedaviler...” sunumu ile Çocuk Diş Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr.

Çarşamba, 20 Mart, 2019 - 14:05

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Diş Hastanesi olarak İSTEK Acıbadem Lisesinden diş hekimliğini tercih etmeyi planlayan 12. sınıf öğrencilerini ağırladık. Dekanımızla tanışan ve diş hekimliği hakkında kısa sohbet eden öğrenciler, Protetik Diş Tedavisi Ana Bilim Dalından Prof. Dr. Özlem Malkondu’nun dersine misafir öğrenci olarak katıldılar.

Pazartesi, 18 Mart, 2019 - 16:42

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 6. Uluslararası & 8. Ulusal YUDSA Kongresi sona erdi.

Çarşamba, 6 Mart, 2019 - 12:57

Prof. Dr. Gündüz Bayırlı onuruna düzenlediğimiz Sürekli Eğitim Programımızın Mart ayı konukları “Yıkayalım da nereye kadar? Endodontide irigasyon” sunumu ile Endodonti Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Figen Kaptan, “Öpüşme, aşk, beyin” konulu sohbeti ile Nöroloji Uzmanı Dr. Bülent Madi oldu.

Değerli hocalarımıza keyifli sohbetleri ve katılımları için teşekkürlerimizi sunarız.

Çarşamba, 13 Şubat, 2019 - 13:51

Diş Hekimliği Fakültesi ve Diş Hastanesi olarak İSTEK Kaşgarlı Mahmut Okullarından diş hekimliğini tercih etmeyi planlayan 10. ve 11. sınıf öğrencilerini ağırladık. Protetik Diş Tedavisi Ana Bilim Dalından Uzm. Dr. Yunus Emre Özden ile birlikte doktora öğrencileri Dt. Gözde Akşen, Dt. Esra Sönmez ve Dt. Berk Aksoy eşliğinde protez laboratuvarında sabundan diş yontma uygulaması yaptılar.

Çarşamba, 13 Şubat, 2019 - 13:45

Çocuk Diş Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanımız Doç. Dr. Senem Selvi Kuvvetli, Koç Üniversitesi Hastanesi Pediatri Bölümünün daveti üzerine Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencilerine Pediatri stajı kapsamında “Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı” dersini anlatarak, deneyimlerini paylaştı.

Çarşamba, 16 Ocak, 2019 - 10:22

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Öğrencileri Birliği Buket Huzurevine yaptığı ziyarette, huzurevi sakinlerine protezlerini nasıl temizleyebileceklerini anlatarak diş fırçası ve diş macunu dağıttılar. Huzurevi sakinleri için verilen ağız-hijyen sağlığı eğitimin ardından ziyaret keyifli bir sohbet ile sona erdi.

Cuma, 11 Ocak, 2019 - 13:07

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Diş Hastanesi olarak Beşiktaş Anadolu Lisesinden diş hekimliğini tercih etmeyi planlayan 12. sınıf öğrencilerini ağırladık. Dekanımızla tanışan ve diş hekimliği hakkında kısa sohbet eden öğrenciler, Protetik Diş Tedavisi Bölümünden Uzm. Dr.

Perşembe, 10 Ocak, 2019 - 10:37

Fas'ta bulunan Universiapolis Üniversitesi Başkanı Dr. Aziz Bouslikhane, Başkan Yardımcısı Dr. Illias Mjdouline, Dış İlişkiler Direktörü Salim Bouslikhane, Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini ve Hastanesini ziyaret etti.

Cuma, 14 Aralık, 2018 - 17:25

İran'da bulunan "Tehran University of Medical Sciences" Üniversitesinden Rektör Yardımcısı Mohammad Nekoofar Başkanlığında bir heyet fakültemizi ziyaret etti. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ender Kazazoğlu başkanlığındaki heyetle yapılan görüşmede ortak bilimsel çalışmalar ve öğretim üyesi değişimleri yapılmasına karar verildi.

Sayfalar