Haberler ve Duyurular

Pazartesi, 8 Temmuz, 2019 - 10:29

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bahar Eren Kuru, Hong-Kong Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji programını yerinde incelemek, değerlendirmek ve eğitimi akredite etmek üzere Avrupa Periodontoloji Federasyonu tarafından, program direktörü ve temsilcisi olarak görevlendirilen ilk Türk diş hekimi oldu.

Pazartesi, 24 Haziran, 2019 - 12:13

Periodontoloji alanında Türkiye’de bir ilk yine Yeditepe Üniversitesinden…

Çarşamba, 19 Haziran, 2019 - 17:03

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Diş Hastanesi olarak İSTEK Acıbadem Lisesinden diş hekimliğini tercih etmeyi planlayan 10. sınıf öğrencilerini ağırladık. Protetik Diş Tedavisi Ana Bilim Dalından Öğr. Gör. Dr. İrem Aksu önderliğinde hastane ve fakültemizi gezerek akademik, sosyal ve fiziki imkânlarımızı yakından tanıma fırsatı buldular.

Cuma, 14 Haziran, 2019 - 15:49

Phoenix, Arizona, ABD’den Pediatri Uzmanı Dr. Rajeev Agarwal, “Bebeklerde Anne Sütü Almaya ve Yeterli Beslenmeye Engel Olan ve Konuşma Bozukluklarına Neden Olabilen Dil Bağı Sorununa Çözümleri ve Kendi Yöntemlerini” anlatarak deneyimlerini paylaştı.

Perşembe, 30 Mayıs, 2019 - 15:10

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Kulübü (YUDSA) 2019-2020 Akademik Yılı Devir Teslim Töreni.. 2018-2019 dönemi Başkanı Eylül Öğüt görevini Melisa Emiroğlu’na devretti.

Çarşamba, 8 Mayıs, 2019 - 17:25

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi olarak düzenlediğimiz Prof. Dr. Gündüz Bayırlı Sürekli Eğitim Programımızın sonuncusu 7 Mayıs Salı akşamı “Kök Rezorpsiyonları” paneli ile sona erdi. Prof. Dr. Selmin Aşçı moderatörlüğündeki panelde; Prof. Dr. Yıldız Garip, Doç. Dr. Meriç K. Kazandağ, Doç. Dr. Elif Delve Başer Can deneyimlerini paylaştılar.

Cuma, 26 Nisan, 2019 - 14:28

Yeditepe Üniversitesi Protetik Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Refik Aziz, World’s Acedemy of Arts - New Era (Dünya Sanat Akademisi – Yeni Çağ) asil üyeliğine seçildi. Resim dalında Devlet Sanatçısı unvanı alan dünyaca tanınmış profesörlere verilen Acadamician’s Diploma’ya değer görülen Refik Aziz, akademide aynı zamanda Türkiye’yi temsil edecek.

Çarşamba, 3 Nisan, 2019 - 12:10

Prof. Dr. Gündüz Bayırlı onuruna düzenlediğimiz Sürekli Eğitim Programımızın Nisan ayı konukları; “Çocuklarda (d)işin özüne inmemiz gerekirse? Pediatrik endodontik tedaviler...” sunumu ile Çocuk Diş Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr.

Çarşamba, 20 Mart, 2019 - 14:05

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Diş Hastanesi olarak İSTEK Acıbadem Lisesinden diş hekimliğini tercih etmeyi planlayan 12. sınıf öğrencilerini ağırladık. Dekanımızla tanışan ve diş hekimliği hakkında kısa sohbet eden öğrenciler, Protetik Diş Tedavisi Ana Bilim Dalından Prof. Dr. Özlem Malkondu’nun dersine misafir öğrenci olarak katıldılar.

Pazartesi, 18 Mart, 2019 - 16:42

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 6. Uluslararası & 8. Ulusal YUDSA Kongresi sona erdi.

Sayfalar

Lisans programları hakkında
bilgi almak için formu doldurun!